Nogomet

Mitrović: "Pokazali smo da možemo igrati protiv Seville", Močinić: "Bili smo bliže od očekivanog"

Branimir Korać • petak, 12.12.2014.
Mitrović: "Pokazali smo da možemo igrati protiv Seville", Močinić: "Bili smo bliže od očekivanog"
Foto: EPA

Rijeka je dobro odradila europski dio sezone i može biti zadovoljna učinjenim. Skupinu nije prošla i jasno da je razočaranje nakon susreta bilo prisutno kod igrača, međutim kada se slegnu dojmovi, ipak će prevladati zadovoljstvo...

U Sevilli nitko nije očekivao laganu utakmicu. Riječani su uspjeli u oba susreta namučiti branitelja naslova pobjednika Europske lige, na Kantridi su ga držali u šaci i bili blizu pobjede, međutim u sudačkoj nadoknadi Sevilla se izvukla.

Na Sanchez Pizjuanu Riječani su imali prilike i mogli su izvući bod.

"Imamo razloga za žaljenjem jer smo pokazali da možemo igrati protiv Seville i na njezinom stadionu. Stvorili smo nekoliko dobrih prilika, ali nismo ih uspjeli iskoristiti. Prvo poluvrijeme bilo je teško, domaćin nas je pritisnuo i nismo izdržali, kasnije smo se pokušali izvući, no nije išlo. Jedna pogreška i velika momčad poput Seville to zna kazniti", rekao je za Sportske novosti Matej Mitrović.

Ivan Močinić također žali i smatra da je Rijeka mogla više od ovog minimalnog poraza.

"Nismo otvorili utakmicu kako smo željeli, Sevilla je bolje krenula i zaslužila vodstvo. Na poluvremenu nam je trener objasnio što smo krivo radili i u nastavak smo ušli bolje gdje smo propustili tri ili četiri dobre prilike. Tko zna što bi se dogodilo da smo zabili. Bili smo bliže prolazi nego što smo to očekivali."

Anas Sharbini otvoreno priznao da je protivnik jednostavno bolji i da je zato i slavio.

"Igrali smo loše u prvom poluvremenu, no kasnije smo imali prilika. Teško je igrati protiv Seville, bolji su od nas. Pokušali smo, htjeli sm, ali Sevilla je bolja. Odigrala je točno koliko joj je trebalo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!