Nogomet

Suarez: "Rijeka je bila odlučna iskoristiti prilike", Carrico: "Rijeka nam nije stvorila previše problema"

Borna Rupnik • petak, 12.12.2014.
Suarez: "Rijeka je bila odlučna iskoristiti prilike", Carrico: "Rijeka nam nije stvorila previše problema"
Foto: EPA

U taboru Seville zadovoljni su obavljenim poslom, plasmanom u drugi krug Europske lige, a nekoliko su riječi posvetili i igri Rijeke.

Pred svojim je navijačima branitelj naslova Europske lige svladao Rijeku 1:0 i osvojio bodove koji mu garantiraju nastavak natjecanja. Međutim, momčad Matjaža Keka opet je pružila jednu borbenu partiju i imala svoje prigode.

"Znali smo da će biti teško. Rijeka je bila odlučna iskoristiti one prilike koje joj se pruže. Morali smo se namučiti, ali najvažnije je da smo se plasirali u drugi krug. Meni je trebao pogodak za samopouzdanje", rekao je jedini strijelac, iz 20. minute, Denis Suarez.

Rijekine je prigode uspješno zaustavio raspoloženi Sevillin vratar Beto, koji ističe da je nakon svega pobjeda Andalužana zaslužena.

"Ostvarili smo cilj. Željeli smo i prvo mjesto u skupini, ali u tom naumu ipak nismo uspjeli. Profesionalno smo odradili posao protiv Rijeke, a moj je posao ionako zaustaviti protivnikove pokušaje. Sevilla je bila dobra i u obrani i u napadu, kontrolirali smo utakmicu, makar je Rijeka imala tri ili četiri dobre šanse", izjavio je.

Branič Seville Daniel Carrico očekivao je žilavu obranu gostiju iz Hrvatske.

"Ulog je bio velik, stoga je najvažnija pobjeda. Igrali smo s dosta intenziteta i prošli, a Rijeka nam nije stvorila previše problema. Znali smo da će čekati u obrani i pokušati nešto iz protunapada, zato smo posebno pazili na to", kaže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!