Nogomet

Bayern se ne boji izvanrednog napada Barcelone: "Borit ćemo se do smrti, moramo spriječiti da ih krene"

Borna Rupnik • utorak, 05.05.2015.
Bayern se ne boji izvanrednog napada Barcelone: "Borit ćemo se do smrti, moramo spriječiti da ih krene"
Foto: EPA

Bayernovi Javi Martinez i Jerome Boateng svjesni su što ih čeka u srijedu u Kataloniji, no bavarski se div ne ide predati, a Josep Guardiola posebno se pažljivo sprema za susret.

Ždrijeb polufinala Lige prvaka poslao je Guardiolin Bayern na Barcelonu, a njemački će prvak ponovno na teren istrčati oslabljen. No, dobra vijest za momčad iz Münchena jest da poljski napadač Robert Lewandowski može trenirati unatoč slomljenoj čeljusti, sa zaštitnom maskom.

"Borit ćemo se do smrti. Imamo veliko srce, a unatoč tome što je pritisak vrlo velik zbog važnosti utakmice, ne bojimo se. Ne možete pobijediti u Barceloni ako se bojite", rekao je jedan od Bayernovih Španjolaca, 26-godišnji Javi Martinez, povratnik nakon teške ozljede.

"Šanse su 50-50. Barcelona je u odličnoj formi, no vjerujem u Bayern, makar je istina da će biti vrlo teško zaustaviti Messija, Suareza i Neymara", nastavio je.

Jedan od najzaposlenijih na terenu mogao bi biti njemački reprezentativac Jerome Boateng, koji kaže:

"Bez ikakve dvojbe, mi želimo u finale. Kako god prođemo protiv Barcelone, sezona nam još neće biti završena. Trener Guardiola posebno je usredotočen prije ovako posebne utakmice i idemo u Barcelonu po dobar rezultat".

Kako zaustaviti ubojiti Barcelonin napadački trojac?

"Svaka nepažnja protiv takvih igrača odmah će biti kažnjena. Oni su izvanredan napad, moramo spriječiti da ih krene", zaključio je Boateng.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis05.05.2015. u 18:21
    znaci po hernandezu bi za vrijeme utakmice trebalo biti mrtvih ... koji debil, ali ne cudi, iz baskije je, tamo rastu teroristi kao gljive nakon kise.
    cameosis
  • Obrisan korisnik05.05.2015. u 12:07
    danas igraju juve-real a vi o tome još nemate ni rečenicu,nego pišete o barci i bayernu
    Obrisan korisnik
  • dras_l05.05.2015. u 10:46
    ako će Boateng bit jedan od najzaposlenijih piši kući propalo je ... jedini način kako Bayern može zaustaviti Barcu da imaju veći posjed lopte i visoki presing ... za takav stil igre Ribery bi im zlata vrijedio na terenu (na žalosr Robben je otpao do kraja sezone)
    dras_l