Nogomet

Messi: "Ja sam samo jedan od igrača u momčadi. Nema isprika, ni za Barcu ni za Bayern"

Borna Rupnik • utorak, 05.05.2015.
Messi: "Ja sam samo jedan od igrača u momčadi. Nema isprika, ni za Barcu ni za Bayern"
Foto: EPA

Lionel Messi iznio je svoja očekivanja od polufinalnog okršaja s Bayernom, koji vodi njegov bivši trener Josep Guardiola.

Barcelona i Bayern ponovno se sastaju u borbi za finale Lige prvaka, dvije godine nakon što su Bavarci s ukupnih 7:0 izbacili Katalonce. Mogu li Lionel Messi i njegovi suigrači uzvratiti njemačkom prvaku?

"To je jako boljelo", prisjetio se Argentinac, "no prošlo je dosta vremena. Samopouzdano ulazimo u susret, kao i Bayern, i bit će ovo drugačiji dvoboji".

Messi će u susretu protiv Josepa Guardiole i njegovih igrača proslaviti jubilarni 100. europski nastup.

"Guardiola je dugo bio s nama, a detaljno proučava svaki detalj. Dobro nas poznaje, a mi znamo što on traži od svojih igrača. Šanse su 50-50", kaže.

"Igrao sam s impresivnim suigračima pod Guardiolinim vodstvom, ali igram s impresivnim suigračima i sada. Dobro se osjećamo na terenu i uživamo u igri. Ono što sam postigao s Guardiolom bilo je briljantno, mnogo sam naučio, i očekujem da će ga publika pozdraviti. Međutim, kada utakmica počne, sve se vraća u normalu", najavio je Lionel Messi.

Bayern je osigurao novu bundesligašku titulu, a iza sebe ima ispadanje iz Njemačkog kupa od Borussije iz Dortmunda te ligaški poraz od Bayera iz Leverkusena.

"Nema isprika, ni za nas ni za njih. Znam za Bayernove ozljede, ali ne smiju se žaliti na to. Mi smo željni novog finala, i moramo ostati mirni. U borbi smo za tri trofeja, a ne mislim da u ovom polufinalu postoji favorit. Nitko nije pod posebno velikim pritiskom, a sebe smatram samo jednim od igrača u ovoj momčadi. Svi želimo isto, osvajati naslove", zaključio je Lionel Messi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.05.2015. u 14:00
    Da Maradona nije igrao rukomet ne bi osvojio ni to jedno SP.Messi je bio glavni igrač i bez centralnog veznog i playmakera on je morao igrati i napadača i razigravača. Obranu danas igra cijela momčadtaktika je na vrlo viskoj razini i kod "najslabijih ekipa".Pogledaj taktiku jednog Alžira kad ih... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.05.2015. u 12:04
    maradona je najbolji,pogledajte reprezentaciju argentine 1986. i 1990. godine,pa tamo nije imao ni 3 kvalitetna sugirača i praktički je sam dogurao do finala argentinu,tj jednom i osvojio...a vidjeli smo messija na 3sp-a...2006.g nije ništa ni igrao, 2010. nije gol zabio, a 2014. od 1/8finala do... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.05.2015. u 09:10
    dobar je Messia, ali je upitno jeli najbolji svi vremena
    Obrisan korisnik
  • cameosis06.05.2015. u 04:54
    obojica mogu čistiti kopačke okochi.
    cameosis
  • staropramen06.05.2015. u 03:16
    Messi može čistiti kopačke debelom Ronaldu
    staropramen