Rukomet

Održan ždrijeb rukometnih kupova, Varaždin potencijalni protivnik Nexeu

Mihaela Bradovski • utorak, 21.07.2015.
Održan ždrijeb rukometnih kupova, Varaždin potencijalni protivnik Nexeu
Foto: rknexe.hr

Danas je održan ždrijeb EHF kupa kod rukometaša i rukometašica te Kupa kupova za rukometašice, a u ždrijebu se našao i niz hrvatskih klubova koji su saznali protivnike...

Prvo kolo kvalifikacijske runde EHF kupa rukometašima Poreča donijelo je dvoboj protiv izraelskog Maccabija Rishon Le-Ziona koji je prošle sezone prošao jedno kolo kvalifikacija, a onda je eliminiran od norveškog Elveruma. Ukoliko Porečani prođu dalje, u drugom kolu kvalifikacija očekuje ih dvoboj protiv češkog Talenta iz Plzena.

Rukometaši Varaždina u prvom kolu kvalifikacija igraju protiv talijanskog predstavnika Romagne koji ne bi trebao predstavljati nikakav problem, a onda slijedi dvoboj protiv Nexea iz Našica u borbi za treće kolo kvalifikacija.

Susreti prve runde kvalifikacija na rasporedu su 5. i 6. rujna, a uzvrati tjedan dana kasnije dok su utakmice druge kvalifikacijske runde na rasporedu 19. i 11,. listopada, a uzvrati tjedan dana kasnije.

Rukometašice Zameta u drugom kolu kvalifikacija Kupa EHF-a igraju protiv luksemburškog Dudelangea koji je prošle godine eliminiran od danskog Holstebroa s ukupnih 95:37. Treće kolo kvalifikacija donosi već puno ozbiljnijeg protivnika, ekipu Odensea.

Umag će u drugom pretkolu Kupa pobjednica kupova krenuti protiv ekipe Zuga iz Švicarske, a u slučaju da Umažanke budu bolje, očekuje ih prošlogodišnji polufinalist EHF kupa mađarski ERD.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!