Rukomet

Babić: "Ja sam odlučio, bilo je logično da Zlaja puca sedmerac"

Sportnet • subota, 28.01.2017.
Babić: "Ja sam odlučio, bilo je logično da Zlaja puca sedmerac"
Foto: EPA

Na konferenciji za medije nakon poraza od Norveške izbornik Hrvatske Željko Babić rekao je da se dvoumio između dvojice izvođača sedmerca koji je mogao donijeti pobjedu Hrvatskoj, Horvata i Štrleka, i da je bilo logično da puca Horvat...

"Važno je naglasiti nevjerojatan angažman naših igrača, nevjerojatnu želju za pobjedom. Oni su danas umrli za pobjedu, međutim tako je u sportu. U produžecima je ponestalo snage, udaraca izvana, protivnički vratar je izvrsno branio. Mogu samo od srca zahvaliti svojim igračima, prezentirali su pravu Hrvatsku, ponosan sam na njih."

"Nije Zlaja tražio da izvede sedmerac, ja sam odlučio, nismo mogli napraviti zamjenu, bila je samo dvojba Štrlek ili Zlaja, Zlatko je imao jedan pogodak i jedan promašaj, bio je u dobrom ritmu, Manuel je imao dva promašaja i bilo je logično da Zlaja puca. Nema to veze, to su normalne stvari u sportu, ovo je sastavni dio sporta. Zlatko je imao odličnu utakmicu, oni su nevjerojatni bili večeras, bit će teško resetirati se, vratiti na početak i dati sve da sutra pobijedimo utakmicu za treće mjesto što bi bio fantastičan uspjeh za Hrvatsku."

"Vidjet ćemo sutra kako će biti, sigurno da nismo u prednosti u odnosu na Sloveniju zbog samog rasporeda. To je jedna utakmica i očekujem da damo sve što je moguće, sve što je ostalo u nama, da sutra probamo pobijediti utakmicu i da osvojimo medalju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!