Nogomet

Knežević: “Rijeka nas respektira, što naša momčad svakako i zaslužuje”

Nikola Raič • srijeda, 01.03.2017.
Knežević: “Rijeka nas respektira, što naša momčad svakako i zaslužuje”
Foto: FaH

Večeras u 18.30 na Rujevici, Osječani gostuju kod Rijeke u prvoj utakmici polufinala Kupa…

Rođendansko slavlje NK Osijek nastavlja se na Rujevici, gdje gosti priželjkuju povoljan rezultat uoči uzvrata na Gradskom vrtu. Svjesni su Osječani činjenice da je Rijeka favorit, ali se ne misle predati. Što od susreta očekuje bijelo plava svlačionica, za službenu stranicu kluba rekao je Josip Knežević.

”Ne smijemo ponoviti pogreške iz prijašnjih dvoboja s Rijekom. Koncentracija nam mora biti maksimalna, a što se tiče pristupa, jasno je da nam je ogroman motiv ostvariti što bolji rezultat i približiti se ulasku u finale. Svakako ćemo nastojati biti što konkretniji i u igri prema naprijed”, najavio je Knežević napadački orijentiran Osijek.

Knežević je dodao i kako će pune tribine biti dodatni motiv za njega i njegove suigrače: “Svi volimo igrati u takvom ambijentu. Domaćin će, ne sumnjam, dati sve od sebe, a i mi se moramo maksimalno potruditi da ga neutraliziramo i zaustavimo. U svaki susret ulazimo sa željom da budemo bolji od suparnika, tako je i ovaj puta bez obzira na njegovu objektivnu kvalitetu koja je svima poznata. Moramo vjerovati u sebe, odigrati najbolje što možemo u ovom trenutku i s takvim pristupom započeti i završiti utakmicu. Siguran sam da i nas Rijeka respektira, što naša momčad svakako i zaslužuje.”

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!