Nogomet

VIDEO: Dva gola Dangubića u porazu Krškog, Cvek zabio za Celje, pogodak Galovića za Dinamo Minsk

Dario Dodić • ponedjeljak, 13.03.2017.
VIDEO: Dva gola Dangubića u porazu Krškog, Cvek zabio za Celje, pogodak Galovića za Dinamo Minsk
Foto: Duje Bonačić

Hrvatski su nogometaši bili raspoloženi u natjecanjima diljem Europe, Filip Dangubić zabio je dva gola u porazu Krškog protiv Celja, za koje je pogodak postigao Lovro Cvek. Nino Galović zabio je gol za Dinamo Minsk u bjeloruskom kupu...

Igrač Rijeke na posudbi u slovenskom Krškom, Filip Dangubić dvaput je tresao mrežu Celja u 24. kolu slovenskog prvenstva, ali Krško je kao domaćin poraženo 2:3. Poveli su gosti u 26. minuti, lijepo je zabio bivši igrač Varaždina Lovro Cvek. Glavom je izbacio jednog igrača Krškog, a zatim s 14 metara pogodio kroz noge vratara Zalokara.

U 35. minuti bilo je već 2:0 za goste, strijelac je bio Dalibor Volaš. 21-godišnji Dangubić zatim smanjuje iz najstrože kazne u 57. minuti, vratara je poslao u desnu stranu, loptu u lijevu, ali samo dvije minute kasnije Rahmanović ponovno odvodi Celje na dva gola prednosti. Za konačnih 2:3 ponovno zabija Dangubić, ponovno iz jedanaesterca. Gađao je isti kut, vratar mu je pročitao namjeru, ali udarac je bio suviše jak i precizan.

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Bjelorusije Dinamo Minsk je kao domaćin odigrao 2:2 protiv Bresta. Imali su domaći nogometaši velikih 2:0 prednosti na poluvremenu, ali se u drugom dijelu vraćaju gosti i kući odlaze s velikih 2:2.

Poveo je Dinamo Minsk u 11. minuti, strijelac je bio Premudrov, na 2:0 povisio je bivši igrač Splita, Nino Galović, nakon ubačaja s desne strane glavom posprema loptu u mrežu za veliku prednost domaćina.

No, u drugom se dijelu vraća Brest, na 2:1 smanjuje Fameyeh u 49. minuti nakon velike pogreške domaćeg vratara, konačnih 2:2 postavlja Osuchukwu sedam minuta kasnije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!