Nogomet

Legendarni Gigi Buffon ostao bez trofeja: "Ovo je veliko razočaranje"

Dario Dodić • nedjelja, 04.06.2017.
Legendarni Gigi Buffon ostao bez trofeja: "Ovo je veliko razočaranje"
Foto: EPA

Zaista je nevjerojatno da vratar poput Gianluigija Buffona nije osvojio Ligu prvaka. Nadao se Talijan da će 2017. biti njegova godina, no Juventus je posve deklasiran u drugom poluvremenu...

Nadao se Gigi Buffon da će napokon osvojiti kantu koja mu nedostaje i postati najstariji osvajač Lige prvaka, ali zvijezde i fantastični Real Madrid nisu mu bili naklonjeni: "Ovo je veliko razočaranje, jer mislili smo da smo napravili sve što je potrebno za igrati u večerašnjem finalu i napokon pobijediti", rekao je Buffon nakon poraza za Mediaset Premium.

"Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme, gdje smo stvarali velike probleme Real Madridu, tako da smo ostali u šoku kako detalji nikad ne prevagnu na našu stranu. To je razočaravajuće. Očito je da bi osvojio trofej poput ovoga moraš biti jači od svega."

"Mislim da smo imali sjajan pristup u prvom dijelu, nismo dali Realu nikakve prilike i trčali smo jako puno. Možda smo trčali previše bez da smo iskoristili prednost na travnjaku. To je razočaravajuće."

"U drugom je poluvremenu njihova klasa, snaga i činjenica da su naviknuti pobjeđivati ovakve utakmice prevagnula. Zasluženo su pobijedili. Prirodno je da ostaje žal, jer u kritičnim situacijama sve je išlo protiv nas", zaključio je Buffon.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.06.2017. u 14:54
    E Gigi, moj najdraži golmanu... da si 10ak godina mlađi pa ne bi ti primio 2. gol ni da ti ga je pucao 10 puta...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.06.2017. u 09:51
    Onaj Khedira mi je najmrzi igrac a smatram ga i najslabijim medju 22 igraca na terenu. Prije tri godine umalo njegovom greskom Real izgubi finale protiv Atletika. Tek u extra vremenu Modric i Ramos spasise tekmu. Sinoc opet sve upropasti sa onim skretanjem za 2:1 za Real. Apsolutno precijenjen i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik