Košarka

VIDEO: Bogdanović dvoznamenkast u pobjedi Pacersa protiv Maccabija

Branimir Korać • srijeda, 11.10.2017.
VIDEO: Bogdanović dvoznamenkast u pobjedi Pacersa protiv Maccabija
Foto: EPA

Hrvatski košarkaši i noćas su bili aktivni u NBA ligi, najučinkovitiji bio je Bojan Bogdanović koji je bio dvoznamenkast u pobjedi Indiane protiv Maccabija iz Haife...

Cleveland Cavaliersi s LeBronom Jamesom poraženi su od Chicago Bullsa 108:94. Jedino Isaiah Thomas nije igrao od onih koji će imati značajniju minutažu, no Cavsi su svejedno poraženi.

James je upisao 17 poena uz pet skokova, ali i izgubio osam lopti dok je Kevin Love šutirao iz igre očajnih 1/12. Nije briljirao niti Dwyane Wade koji je protiv svoje dojučerašnje momčadi šutirao tek 1/7.

Ante Žižić nije se naigrao, dobio je tek pet minuta i za to vrijeme uhvatio jedan skok. Posebno raspoložen kod Bullsa bio je Justin Holiday s 28 poena i 11 skokova.

Gostujuću pobjedu upisali su igrači Orlanda koji su u Texasu svladali San Antonio sa 103:98. Frank Vogel skratio je rotaciju u ovom susretu i koristio samo deset igrača, a Mario Hezonja krenuo je u startnoj petorci.

Hezonja je na parketu proveo 27 minuta i za to vrijeme ubacio je četiri poena (2/5 za dva, 0/2 za tri) čemu je dodao sedam skokova i tri asistencije te bio drugi skakač Magica. Damjan Rudež nije igrao.

Aaron Gordon s 27 poena i 11 skokova pružio je najviše, a Jonathon Simmons svojoj bivšoj momčadi ubacio je 20 poena i podijelio deset asistencija.

Kod Spursa LaMarcus Aldridge ubacio je 16 poena.

Los Angeles Lakersi poraženi su i od Utah Jazza, ovaj put 105:99 i tako ubilježili četvrti predsezonski poraz dok su Jazzeri na stopostotnom učinku.

Ivica Zubac odradio je tek devet minuta i za to vrijeme ubacio dva poena (1/1) i uhvatio dva skoka. Od svih igrača koji su nastupili, jedino je Corey Brewer imao manju minutažu.

Ponovno kod Lakersa nije igrao Lonzo Ball, a s po 18 poena najbolji bili su Kyle Kuzma i Jordan Clarkson. Kod pobjednika Rudy Gobert ubacio je 29 poena uz 13 skokova.

Najučinkovitiji Hrvat noćas bio je Bojan Bogdanović koji je sudjelovao u pobjedi Pacersa protiv Maccabija iz Haife 109:89.

Bogdanović je zauzeo svoje mjesto u petorci, odradio 34 minute i ubacio 13 poena (4/5 za dva, 1/6 za tri) uz četiri asistencije i tri skoka. Najefikasniji bio je Victor Oladipo s 18 poena.

NBA, pripremne:
Toronto Raptors - Detroit Pistons 116:94
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls 94:108
San Antonio Spurs - Orlando Magic 98:103
Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder 86:96
Los Angeles Lakers - Utah Jazz 99:105
Indiana Pacers - Maccabi Haifa 108:89

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!