Košarka

Ante Žižić kratko boravio u G-League, Cavsi ga ekspresno vratili

Branimir Korać • srijeda, 22.11.2017.
Ante Žižić kratko boravio u G-League, Cavsi ga ekspresno vratili
Foto: EPA

Samo jednu utakmicu Ante Žižić odradio je u razvojnoj ligi u Canton Chargeu, Cleveland Cavaliersi vratili su ga u roster i konkurirat će za nastup već večeras...

Nakon što je dugo sjedio na klupi bez minutaže, Ante Žižić prebačen je u Canton Chargeu u G-League gdje je odradio jednu utakmicu i ekspresno je vraćen u Cavalierse.

Žižić je u Canton Chargeu sudjelovao u porazu protiv Fort Wayne Mad Antsa, međutim odigrao je dobru utakmicu i za 28 minuta upisao je 14 poena i 16 skokova.

Cavsi su ga odmah vratili u roster te bi trebao biti u konkurenciji već večeras kada Cleveland u svojoj dvorani dočekuje Brooklyn Netse.

U dosadašnjem dijelu NBA karijere hrvatski centar nije se naigrao i u Clevelandu su smatrali kako će mu dobro doći uhvatiti nešto minuta u njihovoj razvojnoj momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.11.2017. u 22:51
    Igraju ping pong s njim,bolje se vrati u europu unistit ce te tamo,a Boston koji je obecavao brda i dolina kao racunao ozbiljno s njim ispao je vrlo nekorektan,prakticki su ga zajebali,ali sve je to biznis nista nije sigurno kod njih.
    Obrisan korisnik