Tenis

Andy Murray vraća se tenisu u Rosmalenu, tjedan dana nakon Roland Garrosa

Branimir Korać • četvrtak, 29.03.2018.
Andy Murray vraća se tenisu u Rosmalenu, tjedan dana nakon Roland Garrosa
Foto: EPA

Nakon neuspjelog povratka tenisu neposredno prije Australian Opena, Andy Murray obavio je operaciju, oporavak prolazi dobro te se na teren vraća tjedan dana nakon Roland Garrosa na turniru u nizozemskom Rosmalenu...

Nakon što je objavio kako mora na operaciju da bi definitivno zaliječio ozljedu desnog kuka, Andy Murray postavio je za cilj vratiti se do Wimbledona i nastupiti na trećem Grand Slam turniru sezone.

Oporavak prolazi dobro i Murray će dovoljno rano na teren kako bi se pripremio za nastup u Wimbledonu. Potvrđeno je kako će nastupiti odmah iza Roland Garrosa na turniru u Rosmalenu na otvaranju travnatog dijela sezone.

Murrayu će nastup u Rosmalenu biti i dobra priprema za nastup u Queen's Clubu koji slijedi nakon Rosmalena, turnir u Londonu je ipak više kategorije i samim time donosi više bodova.

"Jedva čekam nastup u Rosmalenu, čuo sam samo dobre stvari o tom turniru i predstavljat će odličnu pripremu za Wimbledon", poručio je Murray.

Inače, bit će mu to prvi nastup nakon 11 mjeseci, a prošle godine na ovom turniru u finalu su igrali Gilles Müller i Ivo Karlović u najstarijem finalu unazad 40 godina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!