Košarka

Kerr: "Osjećam se dobro po pitanju gdje smo sada, iako zvuči ludo"

Petar Jenjić • petak, 25.05.2018.
Kerr: "Osjećam se dobro po pitanju gdje smo sada, iako zvuči ludo"
Foto: EPA

Golden State Warriorsi nisu previše zabrinuti oko sinoćnjeg poraza od Houston Rocketsa kojim zaostaju 3-2 u seriji. Ističu da ako ponove slično izdanje, ali uz manje izgubljenih lopti, da mogu okrenuti finale Zapada u svoju korist...

Na samo jedan poraz od eliminacije stigli su Golden State Warriorsi koji su noćas u Houstonu poraženi od Rocketsa i tako se našli u zaostatku od 3-2 u seriji. Bez obzira na izgubljenu utakmice trener Steve Kerr vjeruje kako njegova momčad može doći do preokreta.

"Možda zvuči ludo, ali osjećam se dobro po pitanju gdje smo sada. Znam točno što vidim na terenu, a to je da smo odigrali dobru obranu, imali sve što je bilo potrebno. Samo je bilo previše izgubljenih lopti i kad se malo primirimo vratit ćemo se u dobroj formi."

"Mislim kako su sada ljuti jer znaju da su mogli pobijediti ovu utakmicu, kao što su mogli i prošlu. Sada sigurno razmišljaju o tome, ljuti su, moraju biti jer ipak smo rivali", dodao je Kerr, prenosi ESPN.

Steph Curry ubacio je 22 poena u sinoćnjem porazu, a nakon utakmice pokušao je objasniti da je momčad i dalje u dobroj poziciji.

"Mislim da način na koji smo igrali zadnje dvije utakmice da smo igrali dovoljno dobro za pobjedu, ali nismo uspjeli završiti posao. Sada se vraćamo u Oakland na šestu utakmicu i ako možemo odigrati kao večeras, uz manje izgubljenih lopti te ostati potpuno fokusirani, znam da imamo talenta za odraditi posao."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!