Nogomet

Pjaca: "Nije bitno tko će iskočiti, rezultat je u prvom planu"

Branimir Korać • četvrtak, 14.06.2018.
Pjaca: "Nije bitno tko će iskočiti, rezultat je u prvom planu"
Foto: FaH

Marko Pjaca odradio je posljednju polusezonu u Schalkeu nakon dugačke pauze zbog teške ozljede, ali nije igrao koliko se nadao. Još uvijek hvata pravu formu i nada se da će biti u planovima izbornika u Rusiji...

Prošle godine u prijateljskoj utakmici protiv Estonije Marko Pjaca zaradio je tešku ozljedu koljena zbog koje ga dugo nije bilo na travnjaku, u Schalkeu se nije naigrao, ali uspio se izboriti za mjesto među putnicima za Rusiju.

"Drago mi je da sam tu nakon teške ozljede. Naravno, nadam se minutama, htio bih odigrati što više, a najbitnije će biti iskoristiti priliku kada je dobijem. Svima nam je bio cilj biti ovdje i biti što bolji."

Pjaca stavlja momčad ispred sebe, a nada se kako će uspjeti uhvatiti pravu formu.

"Manje su bitne osobne ambicije i želje, važniji je rezultat. Nije toliko važno tko će iskočiti. Bilo bi mi drago da to budem ja, probat ću uhvatiti pravu formu i pomoći momčadi."

Pjaca dodaje kako je spreman igrati na bilo kojoj poziciji koju od njega bude tražio izbornik Dalić, a uvjetima u Rusiji je zadovoljan.

"Najugodnije se osjećam na lijevom krilu, ali ako izbornik od mene zatraži da igram na nekoj drugoj poziciji, naravno, dat ću sve od sebe. Zadovoljni smo uvjetima koji su nas dočekali, smještaj je u redu, kao i tereni, možemo biti mirni i zadovoljni te se pripremati za Nigeriju."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!