Nogomet

Mourinho igračima: "Ako osjećate pritisak, onda ostanite kod kuće i nemojte niti dolaziti na stadion"

Branimir Korać • utorak, 27.11.2018.
Mourinho igračima: "Ako osjećate pritisak, onda ostanite kod kuće i nemojte niti dolaziti na stadion"
Foto: EPA

Manchester United igra protiv Young Boysa i ima priliku pobjedom vrlo vjerojatno osigurati nastup u osmini finala Lige prvaka. Jose Mourinho odbacuje mogućnost pritiska i ima poruku za igrače...

United nikako proigrati, uglavnom se muči i ne igra dobro. Međutim Jose Mourinho tvrdi kako igračima govori jedno, a oni rade nešto sasvim drugo.

"Od igrača tražim da krenu čvrsto, odmah pokažu protivniku tko je gazda, a ne da čekaju. Vjerojatno vi u medijima i navijači smatrate da im je Jose rekao da igraju mirno i polako, ali upravo je suprotno. Želim da momčad odmah krene agresivno i za mene je to frustrirajuće."

Slijedi dvoboj protiv Young Boysa u kojem United nije u situaciji da ga poraz izbacuje iz nekakve igre za prolaz, a dodaje i kako igrači ne smiju osjećati pritisak igranja pred svojim navijačima.

"Ovo nije za nas ključni meč jer i ako izgubimo ne ovisimo o drugim rezultatima. Međutim želim od igrača da krenu u utakmicu od prve minute kao da je ovo zadnja šansa za prolaz."

"Ako osjećate pritisak, onda ostanite kod kuće i nemojte niti dolaziti na stadion, ostanite pred TV-om. Bilo bi nepravedno i prema našim navijačima da kažem kako nam je bolje igrati u gostima nego kod kuće. Stoga odmah bih rekao da ću sigurno radije igrati protiv Young Boysa kod kuće, a ne u gostima, uvijek."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!