Košarka

Kyle Korver mijenjan u Utah Jazz, u suprotnom smjeru otišao Alec Burks

Branimir Korać • četvrtak, 29.11.2018.
Kyle Korver mijenjan u Utah Jazz, u suprotnom smjeru otišao Alec Burks
Foto: EPA

Cleveland Cavaliersi uspjeli su razmijeniti Kylea Korvera, dobili su Aleca Burksa i dva izbora druge runde drafta. Idealan scenarij za Cavse uključivao bi i skori odlazak JR-a Smitha...

Kada je došao u Cleveland Cavalierse, Kyleu Korveru obećano je da će mu biti omogućena promjena sredine u slučaju da LeBron James ne ostane u klubu. To se i dogodilo, ali pet mjeseci kasnije.

Korver je razmijenjen u Utah Jazz, a u suprotnom smjeru otišao je Alec Burks te će Cavsi dobiti i dva izbora druge runde drafta.

Jazzeri su dobili sjajnog šutera s kojim će definitivno biti još opasniji, a Cavsi nastavljaju s pokušajima preslagivanja rostera. Bilo je izvjesno da će Korver napustiti momčad, još se očekuje odlazak i JR-a Smitha koji više niti nije uz momčad, a ne bi trebalo nimalo čuditi da dođe do još nekakvih razmjena jer ovi Cavsi ne izgledaju dobro.

Korver je već bio dio Utah Jazza za koje je nastupao od 2007. do 2010. godine. Prije toga nastupao je za Philadelphiju, a nakon toga za Chicago i Atlantu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAKyle Korver
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!