Rukomet

Mikkel Hansen MVP Prvenstva, sedmoplasirana reprezentacija svijeta dala igrača u All-Star momčad

Mihaela Bradovski • nedjelja, 27.01.2019.
Mikkel Hansen MVP Prvenstva, sedmoplasirana reprezentacija svijeta dala igrača u All-Star momčad
Foto: EPA

Nakon završetka Svjetskog prvenstva izabrana je i All-Star momčad u kojoj su trojica Norvežana, dva Danca, Nijemac i Španjolac...

U izboru za MVP-a Prvenstva nije bilo nekakve posebne dvojbe. Mikkel Hansen apsolutno očekivano i zasluženo ponio je titulu najboljeg i tu nije bilo prave konkurencije. Hansen je dominirao Prvenstvom, bio najbolji pojedinac Danske i očekivano ponio titulu najboljeg.

Kako je izabran za MVP-a, nije bio u konkurenciji za All-Star momčad gdje su se našla dvojica Danaca. Na poziciji srednjeg vanjskog Rasmus Lauge te kao najbolji vratar Prvenstva Niklas Landin.

U All-Star momčadi našlo se mjesta i za trojicu Norvežana. Naravno tu je Sander Sagosen na poziciji lijevog vanjskog, zatim Bjarte Myrhol kao najbolji pivot i Magnus Jondal na lijevom krilu.

Iako su Francuzi završili na trećem mjestu, nemaju nijednog predstavnika u idealnoj momčadi, ali zato je tu na desnom vanjskom Fabian Wiede iz četvrtoplasirane Njemačke te Ferran Sole na desnom krilu iz sedmoplasirane Španjolske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!