Košarka

Scariolo potvrdio: Pau Gasol propušta Svjetsko prvenstvo

Petar Jenjić • utorak, 14.05.2019.
Scariolo potvrdio: Pau Gasol propušta Svjetsko prvenstvo
Foto: EPA

Prema riječima izbornika Španjolske Sergija Scariola, Pau Gasol zbog ozljede neće moći nastupiti na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kini...

Veliki udarac za španjolsku košarkašku reprezentaciju koja neće moći računati na Paua Gasola na Svjetskom prvenstvu u Kini koje se igra od 31. kolovoza do 15. rujna. Potvrdio je to izbornik Sergio Scariolo u razgovoru za AS.

"Ovaj sam tjedan Paua više gledao kao na igrača. Vrlo nam je važan i bit će veliki gubitak. Vidio sam ga u San Antoniju prije nekog vremena i vidio sam da je bolestan i umoran što nije na terenu. Mi koji ga volimo i podržavamo ga znamo da je donio najbolju odluku. Mogu samo vjerovati da će njegov oporavak proći odlično."

"Pau se nije želio samo natjecati. Na sentimentalnoj razini, nije imao dobar period, ali ima dosta emocionalnih i karakternih resursa. Napravio je pravu stvar. Ponekad se stvari dogode i moramo ih prihvatiti na najbolji mogući način. Pokušat ćemo odigrati što bolje i pokušati uhvatiti jedno od dva mjesta što vode na Olimpijske igre", dodao je Scariolo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!