Tenis

Đoković: "Nadal je favorit za osvajanje naslova, ne bi bilo fer izabrati nekog drugog"

Petar Jenjić • subota, 25.05.2019.
Đoković: "Nadal je favorit za osvajanje naslova, ne bi bilo fer izabrati nekog drugog"
Foto: EPA

Srpski tenisač Novak Đoković kazao je za medije kako je Rafael Nadal i dalje glavni favorit Roland Garrosa, ali se isto nada kako bi mogao osvojiti svoj drugi te tako biti vlasnik sva četiri Grand Slama u isto vrijeme...

Novak Đoković priprema se za drugi Grand Slam turnir ove sezone. Na Roland Garrosu borit će se za svoju drugu titulu, a ako osvoji, u svom će vlasništvu imati sva četiri istovremeno. Ipak, Rafael Nadal i dalje je prvi favorit.

"On je favorit za osvajanje naslova, ne bi bilo fer izabrati nekog drugog. On je ovdje doživio dva poraza, poštujem ga, kao i uvijek. U Rimu je bio bolji, a ja sam ostao bez snage nakon nekoliko dugih mečeva koji su završili dosta kasno."

Na posljednja dva zemljana turnira stigao je do finala, a vrhunac forme trebao bi stići u Parizu.

"Želio sam dostići vrhunac na ovom turniru, imam šanse da osvojim četiri Grand Slama zaredom. Postoji posebna motivacija da osvojim Roland Garros zbog mogućnosti da budem vlasnik sva četiri u isto vrijeme, što sam uspio prije tri godine. Zbog toga vjerujem da to mogu napraviti, uvijek sam volio igrati u Parizu, a posebno posljednjih četiri ili pet godina", dodao je Đoković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!