Ostali sportovi

Hrvatske odbojkašice nakon pet setova slavile protiv Mađarske

Jan Šneler • subota, 08.06.2019.
Hrvatske odbojkašice nakon pet setova slavile protiv Mađarske
Foto: FaH

U četvrtom kolu Europske zlatne lige, hrvatske odbojkašice su na gostovanju u Mađarskoj došle do četvrte pobjede i korak su udaljene od nastupa na Final Four turniru...

Sjajan niz hrvatskih odbojkašica se nastavlja. Nakon pobjede protiv Mađarske prije malo više od tjedan dana u Varaždinu, danas poslijepodne hrvatske odbojkašice slavile su protiv Mađarske u dvorani u Kapošvaru.

Prvi set Hrvatska je odradila sjajno. Tijekom cijele prve dionice susreta, hrvatske odbojkašice dominirale su i rezultatom 16:25 povele s 1:0. U nastavku je Mađarska igrala puno bolje i došla do izjednačenja s 25:20.

Hrvatska je ponovno došla do vodstva s 22:25 nakon igre koja je sličila na onu iz prvog seta. Nažalost, Hrvatska nije uspjela finiširati meč nego je dozvolila Mađarskoj da ponovno dođe do izjednačenja u vrlo neizvjesnom četvrtom setu.

Konačno, hrvatske odbojkašice ipak su uspjele doći do slavlja u petom setu kada su slavile rezultatom 10:15. Najbolja u redovima Hrvatske bila je Samanta Fabris s 26 poena te je ujedno upisala i šest blokova.

Hrvatskoj slijede dva susreta protiv Francuske. U gostima Hrvatska igra 12. lipnja, a uzvrat je na rasporedu tri dana kasnije.

Europska zlatna liga (ž), 4. kolo:
Mađarska - Hrvatska 2:3 (16-25, 25-20, 22-25, 25-23, 10-15)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!