Nogomet

Gerrard zbog incidenta tjera Grezdu: "Nitko se ne ponaša tako i nosi dres Rangersa"

Petar Jenjić • subota, 21.09.2019.
Gerrard zbog incidenta tjera Grezdu: "Nitko se ne ponaša tako i nosi dres Rangersa"
Foto: FaH

Steven Gerrard osvrnuo se na incident koji se dogodio u srijedu navečer, a vezan je za nekadašnjeg igrača Lokomotive i Osijeka, Erosa Grezdu. Istaknuo je da će saslušati igrača, ali je nedopustivo da netko pljuje protivničkog igrača te i dalje nosi dres Rangersa...

Nekadašnji igrač Lokomotive i Osijeka Eros Grezda mučio se ostaviti dobar dojam u Rangersima u koje je stigao prošlog ljeta za dva milijuna funti.

Naime, nogometaš je optužen kako je, za vrijeme utakmice druge momčadi protiv Ballymena Uniteda na Tunnock's Caramel Wafer Challenge Cupu u srijedu navečer, pljunuo protivničkog igrača Andrewa Burnsa.

Zbog takvog razvoja situacije Steven Gerrard spreman je igrača izbaciti iz momčadi.

"Grezdi je rečeno licem u lice o čemu se radi. Dobio je savjet da pronađe druge izazove, pokušavali smo ga poštovati i dati mu vrijeme na terenu kako bi zadržao natjecateljsku formu jer su još negdje u svijetu otvoreni "prozori". Međutim, ako se ponašate tako, ne možete predstavljati klub nigdje."

Grezda nije nastupio za prvu momčad ove sezone, a u cijeloj prošloj sezoni nastupio je u sedam utakmica te postigao dva gola.

"Nitko se ne ponaša tako i nosi dres Rangersa. Moram razgovarati s njim i dobiti igračevu verziju događaja. Imao sam nekoliko izjava svjedoka i svjestan sam o čemu se radi. Takvim stvarima nema mjesta na terenu, ako je kriv za to."

Bez obzira na to je li kriv ili ne, Rangersi su uputili ispriku protivničkoj momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!