Košarka

Efes u drugom poluvremenu slomio otpor Bešiktaša uz solidan nastup Krune Simona

Branimir Korać • ponedjeljak, 07.10.2019.
Efes u drugom poluvremenu slomio otpor Bešiktaša uz solidan nastup Krune Simona
Foto: Pixsell

U susretu drugog kola turskog košarkaškog prvenstva Anadolu Efes gostovao je kod Bešiktaša i upisao pobjedu 80:68. Kruno Simon kod pobjednika solidno je odradio posao...

Gradski derbi između Bešiktaša i Anadolu Efesa donio je dva različita poluvremena. Prvo ravnopravno, Bešiktaš je tu bio nešto bolji, a u drugom poluvremenu ipak je favorizirani Efes uzeo stvari u svoje ruke.

Presudila je širina kadra Efesa koji je nešto sporije ušao u utakmicu, ali ubrzo se konsolidirao i u nastavku susreta potpuno je rominirao.

Završilo je 80:68 za Efes koji je ubacio 11 trica, ali s tek nešto iznad 30 posto šuta, a ključ je u velikom broju pogrešaka Bešiktaša koji je izgubio 19 lopti, gotovo dvostruko više od Efesa (10).

Najučinkovitiji kod Efesa bili su s po 15 poena Vasilije Micić (12 asistencija) i Alec Peters (pet skokova) dok je Kruno Simon za 28 minuta ubacio deset poena (2/4 za dva, 2/6 za tri, 0/1 slobodna) uz tri skoka i tri asistencije.

Kod Bešiktaša bolji od ostalih bio je Shaquielle McKissic koji je ubacio 22 poena. James Michael McAdoo dodao je deset skokova.

Tursko prvenstvo, drugo kolo:
Bešiktaš - Anadolu Efes 68:80

Rezultati by SofaScore

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!