Košarka

Dvoboj Bralića i Turića, Šibenika i Raguse: "Sve je poznato, znamo što se može očekivati"

Branimir Korać • subota, 02.11.2019.
Dvoboj Bralića i Turića, Šibenika i Raguse: "Sve je poznato, znamo što se može očekivati"
Foto: Pixsell

Susretima četvrtog kola nastavlja se prvenstvo u 1. HKL za žene, na rasporedu je nekoliko zanimljivih dvoboja, a susret neporaženih je u Šibeniku...

Dvoboj u Šibeniku ujedno će biti i dvoboj dvojice velikih stručnjaka u hrvatskoj ženskoj košarci Stipe Bralića i Braslava Turića. Bralić vodi Šibenčanke s kojima je stigao do sve tri pobjede, jednako kao i Turić s dubrovačkom Ragusom.

Nepoznanica nema, Šibenik i Ragusa se jako dobro poznaju bez obzira na promjene koje su bile u obje ekipe tijekom ovog ljeta.

"Šibenčanke imaju tri pobjede kao i mi. Sve je poznato, znamo što se može očekivati, igrat će s puno picka, s četiri vanjska, u napadačkoj igri moramo jako paziti na taj njihov pick and roll i na tricu. Sigurno će nas pokušati maksimalno raširiti. Mi smo na svemu tome radili i pokušali se dobro pripremiti za te stvari", kaže Turić za Sportnet.

Nekako se isprofilirao kvintet u gornjem domu koji bi trebao voditi bitku za visoki plasman.

"Novi Zagreb je dobar, imaju tih nekoliko iskusnijih cura i kod kuće će biti jako opasan, problem mu je kompletiranje za gostovanja. Medveščak je jako dobar iako je visoko izgubio derbi s Trešnjevkom. Trešnjevka je jaka, igra na dva fronta s obzirom da nastupa i u regionalnoj ligi, a tu smo i Šibenik i mi."

U ovom kolu je još nekoliko zanimljivih susreta i to u Rijeci gdje FSV dočekuje Medveščak te u Zagrebu gdje istoimeni domaćin dočekuje Trešnjevku. U ostala dva susreta neizvjesno bi moglo biti u Splitu gdje gostuje Zadar dok je Plamen Požega favorit u Puli kod Brionke.

1. HKLŽ, četvrto kolo:
Split - Zadar 15:30
FSV - Medveščak 16:30
Brionka Pula - Plamen Požega 17:00
Šibenik - Ragusa 17:00
Zagreb - Trešnjevka 2009 20:30

OTO: Grgo Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!