Košarka

Bojan Bogdanović prvi strijelac u pobjedi protiv Chicago Bullsa

Petar Jenjić • petak, 03.01.2020.
Bojan Bogdanović prvi strijelac u pobjedi protiv Chicago Bullsa
Foto: EPA

Utah Jazz slavila je na gostovanju kod Chicago Bullsa sa 102:98, a prvi strijelac momčadi bio je Bojan Bogdanović...

Četvrtu uzastopnu pobjedu, a devetu u zadnjih deset utakmica, upisala je Utah Jazz koja je noćas po hrvatskom vremenu slavila na gostovanju kod Chicago Bullsa.

Jazzeri su u izjednačenoj utakmici slavili rezultatom 102:98 i domaćinu tako nanijeli drugi uzastopni poraz, a 22. ukupno.

Tijekom prvog poluvremena nijedna momčad nije imala više od sedam poena viška, a na poluvrijeme su s prednošću otišli Bullsi koji su vodili s 51:47.

Imali su Bullsi i 11 koševa prednosti početkom nastavka, no Utah radi seriju od 24:4 i dolazi do devet poena viška. Uspjeli su domaćini izjednačiti u završnici na 96:96, no gosti ipak lome susret u svoju korist.

Dosta su izjednačeni bili strijelci pobjedničke ekipe, a najbolji je bio Bojan Bogdanović s 19 poena (5/10 za dva, 0/5 za tricu, slobodna bacanja 9/9), šest skokova i jednom asistencijom za nešto manje od 34 minute na terenu.

Rudy Gobert (12 skokova) i Donovan Mitchell (sedam asistencija) dodali su po 17 poena kod Utaha.

Zach LaVine s 26 poena predvodio je Bullse, dok su po 18 poena dodali Lauri Markkanen (osam skokova) i Wendell Carter Jr. (13 skokova).

NBA:
Chicago Bulls - Utah Jazz 98:102

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!