Vodeni sportovi

Gojković: 'Htjeli smo igrati do kraja, imali smo napad za preokret'

Jan Šneler • četvrtak, 16.01.2020.
Gojković: 'Htjeli smo igrati do kraja, imali smo napad za preokret'
Foto: Pixsell

Nakon gustog poraza na Europskom prvenstvu od Hrvatske (11:10), izbornik Crne Gore imao je velike riječi hvale za svoje igrače...

Prije današnje utakmice Europskog prvenstva u vaterpolu, izbornik Crne Gore Vladimir Gojković imao je velike riječi hvale za Hrvatsku. Znalo se da su Barakude kvalitetnija reprezentacija, a uostalom to su i potvrdili igrom u prve tri četvrtine.

Hrvatska je imala uvjerljivih 10:5, igra je bila fenomenalna i nikome nije bilo na kraj pameti da bi od gotovo dobivene utakmice moglo biti nekih drama. No, Crnogorci se nisu predavali, pokazali su sjajan karakter i umalo došli do boda. Imali su čak i napad za vodstvo.

"Ne možemo reći da smo kod 10:5 vjerovali da se možemo vratiti, ali smo htjeli igrati do kraja. Pojavila se vjera na 10:7, što se i vidjelo i na klupi, a na 10:10 smo imali napad za preokret."

"Imali smo čak i kasnije igrača više za remi. Ipak, raduje me karakter igrača i moramo izvući najbolje iz ove utakmice te se okrenuti Njemačkoj", prenose Vijesti.me izjavu crnogorskog izbornika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!