Nogomet

Chindia otkinula bodove Steaui, Dangubić u nadoknadi donio remi

Matej Kačan • subota, 22.02.2020.
Chindia otkinula bodove Steaui, Dangubić u nadoknadi donio remi
Foto: Kristijan Komarica

U utakmici 26. kola rumunjske Lige 1 Chindia iz Targovistea je u Bukureštu kod Steaue odigrala 1:1, a pogodak za izjednačenje je u nadoknadi postigao Filip Dangubić...

Hrvatski vezni igrač i bivši igrač Rijeke Filip Dangubić ove je zime prešao iz Trnave u Chindiju, a u trećem nastupu za svoju novu ekipu nije mogao odabrati bolji trenutak za prvijenac. Naime, Chindia je kod Steaue u Bukureštu odigrala 1:1, a Dangubić je postigao gol za izjednačenje.

Steaua je u posljednjem kolu regularnog dijela sezone povela u 14. minuti preko Mirona, a Dangubić je svoj prvijenac u Rumunjskoj postigao u prvoj minuti sudačke nadoknade na asistenciju Mariusa Martaca.

Chindia je ovim remijem došla do 25. boda te je na desetom mjestu ljestvice i igrat će u Ligi za ostanak, dok je Steaua treća s 44 boda te je sigurna u Ligi za prvaka. Ovo je Dangubiću bio šesti gol sezone jer je za Trnavu postigao četiri gola u slovačkom kupu te jedan u Europskoj ligi.

Susret je u napadu Chindije započeo i bivši igrač Zadra i Rijeke Josip Ivančić, ali je morao izaći iz igre u 23. minuti.

Rumunjska Liga 1, 26. kolo:
FCSB - Chindia 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!