Košarka

Gasol: 'Povratak u Barcelonu nije nemoguć, ali još uvijek imam želju igrati u NBA ligi'

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.04.2020.
Gasol: 'Povratak u Barcelonu nije nemoguć, ali još uvijek imam želju igrati u NBA ligi'
Foto: Pixsell

Pau Gasol ne odustaje, još uvijek radi na potpunom oporavku i želi se vratiti u NBA ligu. Ne odbacuje niti ideju o povratku u Barcelonu kao niti onu o nastupu na Olimpijskim igrama...

Barcelona ne bi imala ništa protiv povratka Paua Gasola, on ostavlja vrata otvorena, ali isto tako tvrdi kako mu je NBA liga prioritet.

"I kada sam odlazio u NBA, rekao sam da bih se volio vratiti u Barcelonu. Ali i isto tako bilo mi je jasno da što duže budem igrao u NBA ligi, bit će mi sve teže vratiti se u španjolsku košarku. Slično i Marc razmišlja, već je rekao da bi volio završiti karijeru u Gironi otkud je i krenuo, to bi mu puno značilo. Povratak u Barcelonu nije nemoguć, ali još uvijek imam želju igrati u najboljoj ligi svijeta s najboljim igračima."

Gasol dodaje kako će pokupati biti spreman za nastup na Olimpijskim igrama čime bi se oprostio od reprezentacije.

"Pokušat ću. Prvo se moram koncentrirati na ono na što mogu utjecati, a to je prvenstveno moj oporavak. Moram ojačati nogu i onda vidjeti hoću li moći ili ne, to je proces. Zasad je sve otvoreno, teško mi je sada uopće doći do neke medicinske ustanove i provjeriti kakva je situacija. Sve sam odgodio i idem dan po dan, radim ono što mogu, a to je ostati pozitivan, držati se rutine i pokupati se pripremiti."

#ostanitedoma

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!