Nogomet

Onana ne odbacuje opciju povratka u Barcelonu: 'To je moj dom'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 13.04.2020.
Onana ne odbacuje opciju povratka u Barcelonu: 'To je moj dom'

Kamerunski vratar Andre Onana ugrabio je jedinicu u Ajaxu, konstantno napreduje i sve je veći broj klubova koji ga žele vidjeti u svojim redovima.

Kao mlad igrač došao je iz Kameruna u Europu i to u Barceloninu akademiju, ali prijelaz u seniorske bode nije u Barceloni prošao onako kako se nadao. U konačnici napustio je klub i preselio u Ajax gdje je pokazao da su čelnici Barcelone pogriješili kada nisu imali više strpljenja.

Barcelona je sada zainteresirana za njegovo dovođenje, ali sada će i morati platiti značajnu odštetu za igrača kojeg je već imala u svom dvorištu.

"Teško je nešto predvidjeti, u Barceloni sam i dalje u dobrim odnosima sa svima, s predsjednikom, s trenerima. Kao što sam ranije rekao, Barcelona je moj dom i ako se trebam vratiti, vratit ću se, međutim danas sam daleko od toga. Vratar sam Ajaxa i vidjet ćemo na kraju sezone. Na meni je da se pobrinem za svoj dio posla na travnjaku, ostalo je na mojim menadžerima."

Nije Barcelona jedina zainteresirana, spominju se i PSG i Chelsea. Parižani prvenstveno moraju vidjeti što će s vratarima koji su im trenutno u kadru, a u Chelseajz nisu zadovoljni Kepom i traže novo rješenje.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!