Tenis

Borna Ćorić potvrdio pozitivan test na koronavirus: 'Testirajte se svi koji ste bili u kontaktu sa mnom'

Branimir Korać • ponedjeljak, 22.06.2020.
Borna Ćorić potvrdio pozitivan test na koronavirus: 'Testirajte se svi koji ste bili u kontaktu sa mnom'
Foto: Pixsell

Nakon što je postalo poznato kako je Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus, stigla je vijest kako nije jedini, a Borna Ćorić potvrdio je da je i njegov test bio pozitivan...

Zadrom se proširila panika nakon što je Grigor Dimitrov bio pozitivan na koronavirus. Dimitrov je sudjelovao na turniru, na druženju s djecom, revijalnom košarkaškom susretu, bio je u gradu i upitno je koliko će biti još pozitivnih testova.

Pozitivan je zasad Borna Ćorić koji je u subotu igrao protiv Dimitrova, te još dvojica trenera od kojih je jedan kondicijski trener bugarskog tenisača, a drugi Đokovićev kondicijski trener.

"Pozdrav svima, želim vas obavijestiti da je moj test na koronavirus pozitivan. Svi koji ste bili sa mnom u kontaktu proteklih nekoliko dana testirajte se! Jako mi je žao za bilo kakvu štetu koju sam možda nanio! Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma", poručio je Ćorić.

Preporuka je da se svi koji su bili u bliskom kontaktu duljem od 10 minuta sa zaraženima jave svom liječniku opće prakse te im se preporuča samoizolacija od 14 dana. Stanovnici Zadarske županije koji sumnjaju na zarazu neka se jave dežurnom epidemiologu na 098 332 765 i svom liječniku. Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije od danas će uvesti dodatnu telefonsku liniju i dodatne dežurne timove.

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!