Vodeni sportovi

Hinić: 'Bilo je ponešto individualnih pogrešaka, ali sve je dobro ako nešto naučimo iz njih'

Branimir Korać • petak, 26.06.2020.
Hinić: 'Bilo je ponešto individualnih pogrešaka, ali sve je dobro ako nešto naučimo iz njih'
Foto: Pixsell

Vaterpolisti riječkog Primorja upisali su poraz u svom bazenu protiv Jadrana iz Splita 13:9, ali Igor Hinić bio je zadovoljan otporom koji su pružili njegovi igrači...

Primorje će jako teško do polufinala doigravanja, ali i uoči početka četvrtfinala, bilo je u statusu autsajdera. Bez obzira na to odigralo je dobru utakmicu.

"Neke faze u našoj igri bile su dobre, imali smo priliku kod minus dva dva puta se vratiti, zatim u trećoj dionici čak i poravnati, ali nismo to iskoristili. Dosta smo jurili, htjeli smo doći do laganih golova, a momčadi poput Jadrana takvo što ne dopuštaju", kaže Hinić za Novi list.

Hinić ne bježi od uloge autsajdera u ovim dvobojima.

"Od početka govorim da je Jadran favorit. Nedostajala su mu dva igrača, ali to je momčad koja je svladala Jug ove sezone, a znamo da je Jug bio jedan od kandidata za osvajanje Lige prvaka. Sveukupno sam zadovoljan i pristupom i borbenošću. Bilo je ponešto individualnih pogrešaka, ali sve je dobro ako nešto naučimo iz njih."

U subotu je u Splitu na rasporedu uzvrat u kojem će se Riječani pokušati pokazati u što je moguće boljem svjetlu.

"Definitivno ćemo pokušati ispraviti pogreške koje smo radili u Rijeci i samim time probat ćemo odigrati još bolje nego u prvom susretu. Mi tamo možemo samo dobiti i rezultatski i kvalitetnom igrom", dodaje Hinić.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!