1. HMNL, doigravanje, finale, 16.07.2020, 20:00 h
Novo Vrijeme 1:2 Olmissum

Sjajni Olmissum skinuo Novo Vrijeme s trona nakon drame i penala

Branimir Korać • petak, 17.07.2020.
Sjajni Olmissum skinuo Novo Vrijeme s trona nakon drame i penala

Olmissum je novi prvak Hrvatske u futsalu, Omišani su odigrali sjajnu sezonu i na kraju su nagrađeni titulom prvaka. Junak finalne utakmice u Makarskoj bio je vratar Žarko Luketin...

Završeno je prvenstvo Hrvatske u futsalu trijumfom Olmissuma koji je u Makarskoj bio bolji u raspucavanju od domaćeg Novog Vremena, inače branitelja naslova.

Makarani su kao prvoplasirani nakon regularnog dijela sezone bili domaćini, ali to im nije pomoglo, gosti su odigrali sjajnu utakmicu.

Gosti su već u drugoj minuti stigli do vodstva i najavili kako Makaranima neće biti lako. Jurić je bio strijelac koji je tako okrunio dobar i hrabar ulazak Olmissuma u utakmicu.

Na odmoru je bilo 1:0 za goste, a u drugom dijelu domaćin je sve više dominirao i u 33. minuti došao do poravnanja. Pogrešku Olmissuma iskoristili su Pulinho i Osredkar, Brazilac je proigrao Slovanca koji poravnava.

Dvije minute kasnije uslijedio je preokret. Raspoloženi Vedran Kazazić odlično je utrčao nakon ubacivanja sa strane i zakucao loptu u gol za 2:1.

U završnici susreta gosti preuzimaju rizik i uvode golmana/igrača i to im se odmah isplatilo kada Kustura poravnava na 2:2 i odvodi susret u produžetke.

Odmah na startu produžetka Kazazić vraća Novo Vrijeme u vodstvo i pogađa za 3:2. Mogli su domaćini riješiti pitanje pobjednika, nisu realizirali neke odlične situacije i u zadnjoj minuti drugog dijela Horvat zabija za 3:3.

Odluka je pala na penale gdje je Žarko Luketin obranio pokušaje Osredkara i Kazazića dok su svi igrači Olmissuma bili precizni.

1. HMNL, finale:
Novo Vrijeme - Olmissum 1:2 penali (2:2, 1:1)

FOTO: Matko Begović, MNK Novo Vrijeme

1. HMNL, doigravanje

finale

Novo Vrijeme1:2 **Olmissum

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!