Nogomet

Brekalo: 'Igrali smo 40 minuta savršen nogomet, ali primali smo jeftine golove'

Mihaela Bradovski • utorak, 08.09.2020.
Brekalo: 'Igrali smo 40 minuta savršen nogomet, ali primali smo jeftine golove'

Hrvatska nogometne reprezentacija upisala je poraz i u Parizu gdje je igrala protiv Francuske. Domaćin je slavio 4:2...

Hrvatska je odigrala borbenu i dobru utakmicu u Parizu, ali nije uspjela to materijalizirati boljim rezultatom. Josip Brekalo stigao je do svog prvog gola u dresu A reprezentacije, a smatra kako je igra bila dobra.

"Mislim da smo bili bolja momčad, u prvom poluvremenu mislim da smo odigrali 40 minuta savršen nogomet. Imali smo 1:0, ali na žalost mali pad koncentracije dovela su do dva jeftina gola. U drugo poluvrijeme ušli smo s istom željom kao i u prvom dijelu, uspjeli smo izjednačiti, međutim onda opet primamo dva jeftina gola, jedan iz kornera, jedan iz penala. Sve u svemu mislim da smo pokazali dobru reakciju nakon utakmice protiv Portugala. Mislim da smo pokazali da smo Top ekipa jer protiv svjetskog prvaka ovako odigrati u Parizu, dosta govori o nama. Na žalost rezultat nije zadovoljavajući, ali mislim da igra svakako može biti."

Na poluvremenu je bio dogovor da se nastavio kao u ritmu iz prvog dijela.

"Znali smo da smo u prvom poluvremenu bili puno bolja ekipa, kada smo ušli u svlačionicu rekli smo da samo tako moramo nastaviti. Na žalost tih možda 3-4 minute pri kraju prvog poluvremena pala je koncentracija i primili smo te jeftine golove. Mislim da svi naši navijači mogu biti zadovoljni reakcijom nakon utakmice."

Nakon paklenog rasporeda na startu, uslijedit će dvije domaće utakmice.

"Imali smo najteži raspored jer smo krenuli protiv europskog prvaka i aktualnog osvajača Lige nacija Portugala i svjetskog prvaka Francuske. Nije moglo teže, sad nas čekaju dvije domaće utakmice, najvažnije je da ostanemo u ligi nacija i to ćemo probati napraviti."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!