Košarka

Krenula i VTB liga: Himki bez Šveda i Jovića startao porazom

Branimir Korać • nedjelja, 20.09.2020.
Krenula i VTB liga: Himki bez Šveda i Jovića startao porazom
Foto: Pixsell

Čast da otvore novo izdanje VTB lige pripala je Himkiju i Zenitu, a susret je okončan pobjedom Zenita 79:67. Oslabljeni Himki dobro se držao do posljednjih deset minuta kada su gosti bili puno bolji i preokretom otišli do pobjede...

Susretom između Himkija i Zenita startala je nova sezona VTB lige. Domaćin je u susret ušao značajno oslabljen, izostanak Alekseja Šveda i Stefana Jovića nije uspio nadoknaditi i Zenit je to iskoristio te upisao pobjedu 79:67.

Uoči susreta oba trenera isticala su kako još uvijek ne mogu biti zadovoljni stanjem u kojem se nalaze, ali zato su itekako bili zadovoljni samom motivacijom i željom igrača da sve što prije počne.

U svemu tome bolje su se snašli igrači Zenita koji su na kraju odnijeli pobjedu, a ona je potvrđena i izborena u zadnjih deset minuta,

Nakon izjednačene tri četvrtine, gosti su zadnju dionicu dobili s 28:12 i na kraju su slavili s dvoznamenkastom razlikom.

U Zenitovim redovima Billy Baron ubacio je 16 poena, po 11 su dodali KC Rivers i Will Thomas dok je Alex Poythress upisao deset poena i pet skokova.

Kod Himkija Dairis Bertans ubacio je 12 poena, a Jordan Mickey deset uz pet skokova.

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!