Liga prvaka, skupina C, 4. kolo, 25.11.2020, 21:00 h
Marseille
Marseille 0:2 Porto
Porto

Porto rutinski slavio, Marseille srušio negativni rekord

Jan Šneler • srijeda, 25.11.2020.
Porto rutinski slavio, Marseille srušio negativni rekord

Nakon minimalne pobjede Manchester Cityja, Porto je u četvrtom kolu skupine C svladao u gostima Marseille koji je postavio rekord po broju poraza u Ligi prvaka...

Situacija u skupini C prilično je jasna. Manchester City već je osigurao prolaz u nokaut fazu, a na najboljem putu da to učini je i Porto koji je večeras rutinski slavio kod Marseillea.

Marseille i Liga prvaka u posljednje vrijeme definitivno nisu u dobrim odnosima jer francuski sastav nikako da upiše pobjedu. Ovo im je 13. uzastopni poraz u nizu u ovom natjecanju čime su prestigli i Anderlecht koji ih je imao 12.

Vodeći gol za Porto postigao je Zaidu Sanusi u 39. minuti nakon prilično spretne reakcije. U nastavku susreta, Marseille je krenuo s nešto boljom igrom, stvorio nekoliko prilika, ali rezultat se nije mijenjao.

Činilo se da bi isključenjem Marka Grujića u 67. minuti domaći mogli profitirati i u zadnjoj fazi susreta doći do izjednačenja ili moguće pobjede. Ipak, svi snovi su se rasplinuli nakon tri minute.

Leonardo Balerdi skrivio je kazneni udarac, zaradio drugi žuti karton i Sergio Oliveira pogodio s bijele točke za, pokazat će se kasnije, konačnih 0:2.

Istaknimo kako Duje Ćaleta-Car nije igrao u večerašnjem susretu te je svih 90 minuta proveo na domaćoj klupi za pričuvne igrače.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Liga prvaka, skupina C, 4. kolo:
Marseille - Porto 0:2

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Liga prvaka, skupina C

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Olympiakos0:1Manchester City
Marseille0:2Porto
1Manchester City 613:1+1216
2Porto 610:3+713
3Marseille 63:12-96
4Olympiakos 61:11-100

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!