Košarka

Payton i Randle vodili Knickse do pobjede u matineji

Matej Kačan • subota, 06.02.2021.
Payton i Randle vodili Knickse do pobjede u matineji

U ranom susretu NBA subote u 19 sati po hrvatskom vremenu, New York Knicksi su kod kuće svladali Portland Trail Blazerse sa 110:99 predvođeni Elfridom Paytonom i Juliusom Randleom...

New York Knicksi i dalje nastavljaju igrati iznad svih očekivanja i oduševljavati obranom. Ostaviti Portland na manje od 100 poena nešto je lakši posao kad nema CJ McColluma i Jusufa Nurkića, ali Damian Lillard i društvo i dalje imaju dovoljno oružja za 12-10 omjer i osmo mjesto Zapada.

Zato je obrana Knicksa impresivna, a predvođena Mitchellom Robinsonom je tako i večeras izgledala na trenutke. Posebno se to očitovalo u drugoj dionici u kojoj su Blazersi zaustavljeni na samo 20 poena, a New York je pretvorio minus pet u plus šest na poluvremenu.

Blazersi su tad bili slomljeni, a kroz treću dionicu su Knicksi vođeni Juliusom Randleom i Elfridom Paytonom postepeno dizali razliku do najvećih 15 poena sredinom četvrte. Susret je bio gotov pa dolazi do opuštanja, a Blazersi ne mogu više od prihvatljivog poraza od 110:99.

Knicksi ovom pobjedom drže šesto mjesto Istoka, a do slavlja su ga vodili Payton s 22 poena, sedam skokova i četiri dodavanja te Randle koji je uz 22 poena uhvatio i 11 skokova. Lillard je kod Blazersa imao 29 poena uz devet asistencija, ali nije mogao sam.

NBA:
NY Knicks - Portland Trail Blazers 110:99

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!