Košarka

Oreščanin: 'Sve što smo analizirali se lijepo vidjelo na terenu'

Matej Kačan • srijeda, 17.03.2021.
Oreščanin: 'Sve što smo analizirali se lijepo vidjelo na terenu'
Foto: Pixsell

Trener Gorice Siniša Oreščanin je očekivano bio vrlo zadovoljan nakon pobjede njegove ekipe nad Hajdukom i plasmana u polufinale Kupa...

Pobjedom protiv svog bivšeg kluba na domaćem terenu u četvrtfinalu Kupa, Siniša Oreščanin doveo je svoju ekipu do najvećeg uspjeha u klupskoj povijesti. Gorica je poprilično rutinski riješila Hajduk i trener je bio prezadovoljan.

"Zahvala svima. Mislim da smo odradili dobru pripremu utakmice. Dečki su reagirali na fantastičan način. Sve što smo pokazivali i analizirali to se vidjelo na terenu. Kada je tako onda te lopta nagradi. Zabili smo tri jako lijepa gola", kazao je Oreščanin.

Opet je briljirao Kristijan Lovrić koji je zabio dva pogotka i najbolji igrač Gorice nastavlja svoju sjajnu formu kojom gura svoju momčad prema europskim natjecanjima.

" Lovrić je taj kojeg je momčad već dugo 'izbacuje', a on je u ovom susretu vratio jako dobar učinak u obrambenom dijelu. Jako je dobro igrao u fazi obrane što nije bio slučaj u prošloj utakmici. Imali smo sastanak, ukazali na to i nagrada je došla u vidu dva gola. Jako mi je drago zbog njega", poručio je trener Gorice.

FOTO: Matija habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!