Nogomet

Majer: 'Mi smo stvarno dobra ekipa i možemo svakoga pobijediti'

Branimir Korać • utorak, 23.03.2021.
Majer: 'Mi smo stvarno dobra ekipa i možemo svakoga pobijediti'
Foto: Pixsell

Lovro Majer bit će jedan od glavnih hrvatskih aduta na Europskom prvenstvu. Majer je uvjeren kako Hrvatska ima što za reći u Sloveniji...

Za dobar rezultat uvijek je važna i atmosfera unutar momčadi, a u hrvatskoj reprezentaciji ona je dobra, potvrđuje to i Lovro Majer.

"Dojmovi su jako dobri. Smještaj je jako dobar, vrijeme je dobro, puno toplije nego u Zagrebu, zasad je sve dobro. Jutros smo se družili, pili kavu, razgovarali kako je kome gdje. Dosta nas je već igralo zajedno kroz druge selekcije, lijepo je što smo svi ponovno zajedno."

Majer vjeruje u ovu reprezentaciju i smatra kako je momčadski bolja od one prošle generacije.

"Prošla generacija je što se tiče igračkog dijela možda bila individualno kvalitetnija, ali mi imamo malo bolju atmosferu, momčadski to izgleda bolje i vjerujem da ćemo napraviti bolji rezultat. Treba se dobro pripremiti za nadolazeće utakmice, vjerujem da ćemo biti spremni i odraditi to kako treba."

Portugalce će tek proučiti, a već sada znaju kako je riječ o vrlo snažnom protivniku.

"Što se tiče neke analize, stožer je to odradio, mi ćemo kao ekipa sve to proći, ali znamo koliko su svi kvalitetni i koje kvalitetne igrače imaju. Isto tako tvrdim da smo mi stvarno dobra ekipa i vjerujem da možemo svakoga pobijediti ako budemo pravi."

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!