Nogomet

Vrsaljko: 'Primili smo gol iz jedne polušanse, kasnije se Slovenija dobro branila'

Jan Šneler • srijeda, 24.03.2021.
Vrsaljko: 'Primili smo gol iz jedne polušanse, kasnije se Slovenija dobro branila'
Foto: Pixsell

Povratnik u nacionalnu vrstu, Šime Vrsaljko, neće po dobrom pamtiti povratak među Vatrene premda iskreno i objektivno ističe kako Hrvatska večeras nije bila na visini zadatka...

Nakon duge pauze i izbivanja iz redova hrvatske nacionalne vrste, u momčad se vratio Šime Vrsaljko. Nedostajao je branič Atletico Madrida reprezentaciji, ali nažalost Vrsaljko povratak neće pamtiti po dobrome jer su Vatreni poraženi od Slovenije.

"Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo kontrolu. Primili smo gol iz jedne polušanse. Kasnije su se dobro branili, sjajno su organizirana momčad koja defenzivno jako dobro stoji. Čestitam im, zasluženo su pobijedili", rekao je Vrsaljko.

U nastavku kvalifikacija Hrvatsku čeka gusti raspored, ali tako je svakoj selekciji u ovim kratkim kvalifikacijama. Za tri dana slijedi Cipar, a potom Malta. Vrsaljko je svjestan kako danas Hrvatska nije bila dobra, ali optimistično najavljuje nadolazeće susrete.

"Pokušavali smo, ali nismo uspjeli zabiti gol. Imamo sada dvije utakmice u kojima vjerujem da ćemo doći do pobjede", dodao je povratnik u hrvatske redove.

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!