Košarka

LeBron: 'Zadnju sezonu igrat ću sa sinom, gdje god Bronny bude, bit ću i ja'

Branimir Korać, HINA • nedjelja, 20.02.2022.
LeBron: 'Zadnju sezonu igrat ću sa sinom, gdje god Bronny bude, bit ću i ja'

LeBron James vrlo je posvećen i karijeri svog sina, često prati njegove utakmice, a sada je najavio kako želi s njim odigrati svoju zadnju sezonu u karijeri...

LeBron James je u interviewu za "The Athletic" ponovio kako želi zadnju godinu u NBA provesti igrajući zajedno sa svojim sinom Bronnyjem.

"Svoju zadnju godinu ću igrati sa svojim sinom", kazao je James. "Gdje god Bronny bude, bit ću i ja. Učinit ću sve što treba da zaigram sa sinom jednu godinu. Tu više nije stvar u novcu."

Mladi James trenutačno igra na sveučilištu i prema sadašnjim pravilima moći će biti biran na draftu 2024. kada će LeBron imati 39 godina.

Upitan o mogućnosti da se ponovno vrati u Cleveland, klub njegovog debija, odgovorio je da "vrata nisu zatvorena".

"Ne kažem da ću se vratiti i igrati za Cavse...ne znam. Ne znam što me čeka u budućnosti", izbjegao je tada.

Rodom iz Akrona u Ohiju "LBJ" je odigrao svojih prvih sedam sezona u Cavaliersima prije nego što je otišao u Miami. S Heatom je osvojio svoja prva dva NBA naslova, onda se vratio u Cleveland 2014. na još četiri godine i s Cavaliersima osvojio naslov 2016. godine. Od 2018. igra za Lakerse, s kojima je 2020. osvojio četvrti prsten.

Njegov ugovor s LA Lakersima traje do kraja sezone 2022./23., a ove je sezone u prosjeku po utakmici zabijao 29.1 koševa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!