Košarka

Posljednje pripreme za borbu za doigravanje: Lakersi otpuštaju Jordana i potpisuju D.J. Augustina

Matej Kačan • utorak, 01.03.2022.
Posljednje pripreme za borbu za doigravanje: Lakersi otpuštaju Jordana i potpisuju D.J. Augustina

Los Angeles Lakersi traže posljednja pojačanja za zadnjih 20 utakmica sezone i borbu za doigravanje pa na mjesto DeAndrea Jordana dolazi D.J. Augustin...

Nakon što usprkos razočaravajućoj sezoni nisu radili velike promjene na rosteru na kraju roka za razmjenu igrača, LA Lakersi će nove snage u borbi za doigravanje tražiti n tržištu slobodnih igrača.

Dosta iskusna i veteranska ekipa samo će zamijeniti jednog veterana za drugog, ali na različitim pozicijama. Shams Charania s The Athletica prenosi kako Lakersi otpuštaju DeAndrea Jordana, a potpisuju D.J. Augustina.

33-godišnji Jordan ove je sezone upisao 32 nastupa za Lakerse sa samo 4.1 poenom i 5.4 skokova u prosjeku i njegovi su najveći dani u dalekoj prošlosti. Jordan je ispao iz rotacije i nije odigrao više od 20 minuta još od prosinca.

Augustin je u ligi već 14 godina i promijenio je mnoge ekipe, a najveći trag ostavio je u Bullsima i Magicu. Ove je sezone za Houston Rocketse u 34 nastupa bilježio 5.4 poena i 2.2 asistencije uz 40 posto trice.

Augustin bi trebao dodati prijeko potrebni šut i pomoći Russellu Westbrooku na bekovskim pozicijama za Lakerse koji su na 27-33 omjeru i u borbi za mjesto u play-in turniru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!