Košarka

Green: 'Igramo premekano, moramo biti pametniji jer nas uvijek izigraju'

Matej Kačan • srijeda, 23.03.2022.
Green: 'Igramo premekano, moramo biti pametniji jer nas uvijek izigraju'

Jedan od vođa svlačionice Warriorsa Draymond Green kritizirao je pristup i igru ekipe dok nema Stepha Curryja, a s njim se složio i Steve Kerr...

Golden State Warriorsi su upali u crnu rupu bez Stepha Curryja i od njegove ozljede nanizali su tri poraza. Posljednji je došao potpuno neočekivano protiv Orlanda i polako se pali alarm za uzbunu.

Premda mjesto u doigravanju nije ugroženo, Warriorsi su svjesni da se pod hitno moraju poboljšati kako bi u pravom stanju dočekali povratak svoje zvijezde. Draymond Green svakako zna kako se pobjeđuje i osvajaju naslovi pa je ponudio svoje viđenje situacije.

"Premekani smo, igramo glupo. Jednostavno ne igramo dobru košarku i stalno smo izigrani. Teško je pobijediti kad te izigraju, a mi smo tu u ovom trenutku", kazao je Green.

Sa svojim starosjediocem u momčadi složio se i trener Steve Kerr koji također od svoje momčadi traži pametniju igru dok glavne zvijezde nema na parketu.

"Moramo biti pametniji, u momčadi mora postojati jedna razina discipline i odgovornosti. Treba biti želje za natjecanjem. Ja poznajem ove momke, znam da su sjajni i volim ih. Znam da želee pobjeđivati, ali moramo naučiti kako pobjeđivati. A mi to u ovom trenutku ne znamo", rekao je Kerr.

Green se opet nadovezao i progovorio o mentalitetu i čvrstoj, muškoj igri koja nedostaje, a smatra da to nema veze s izostankom Curryja.

"Mora postojati određena razina fizičke igre kako bi odrađivali zadatke. U ovom trenutku, mi ne odgovaramo toj razini. To nema veze sa Stephom jer on takve stvari ne donosi u igri, niti bi trebao. To nije njegov posao", jasan je bio Draymond.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!