Košarka

Ben Simmons neće debitirati za Netse do kraja regularne sezone i play-ina

Matej Kačan • ponedjeljak, 04.04.2022.
Ben Simmons neće debitirati za Netse do kraja regularne sezone i play-ina
Foto: EPA

Zvijezda Brooklyn Netsa Ben Simmons neće upisati svoj prvi nastup za Netse barem do doigravanja, a nikako ove sezone ako Netsi doigravanje ne izbore...

Iako su Brooklyn Netsi imali očekivanja stvaranja nove "Velike Trojke" po razmjeni Jamesa Hardena za Bena Simmonsa, to se ipak neće dogoditi, barem ne do kraja regularne sezone i play-in turnira.

Netsi će se za doigravanje boriti bez svoje nove zvijezde koja zbog problema s mentalnim zdravljem i sukoba sa Sixersima nije igrala do razmjene, a nakon toga je proces povratka treninzima i na parket produžen zbog problema s leđima, kao i "zahrđalosti".

Naime, Simmons u normalnom trenažnom procesu nije bio od ljeta pa nije još ni blizu stanja za povratak utakmicama i Steve Nash potvrdio je da ga neće biti do doigravanja, premda napreduje na treninzima.

Netsi su trenutno na devetom mjestu Istoka s omjerom 40-38, koliko imaju i deseti Hornetsi, dok osmi Hawksi bježe za pobjedu. Netsi će sigurno u play-in, a o omjeru ovisi koliko će im put u doigravanje biti težak.

Naime, ako budu osmi, onda imaju dvije šanse: Dvoboj sa sedmim i u slučaju pobjede doigravanje, a u slučaju poraza susret s pobjednikom devetog i desetog. Ako budu deveti ili deseti, onda im trebaju dvije pobjede za ulazak u doigravanje, a sve će to odrađivati bez Simmonsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!