Rukomet

Matanović: 'Smatram da možemo žaliti što nismo uzeli puni plijen'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 27.10.2022.
Matanović: 'Smatram da možemo žaliti što nismo uzeli puni plijen'
Foto: FaH

Nakon remija protiv Wisle 26:26, Vlado Matanović žali što Zagreb nije uspio probiti granicu i otići do pobjede...

Bio je to posve ravnopravan i izjednačen dvoboj u kojem su obje ekipe dale sve od sebe kako bi došle do pobjede. U konačnici su bodovi podijeljeni.

"Mislim da nam na kraju stvarno može biti žao. Ne možemo reći da smo držali rezultat pod kontrolom, ali smo čitavo vrijeme bili blizu, tjerali smo ih na greške i utakmica je bila stvarno blizu. Stvarno smatram da možemo žaliti što nismo uzeli puni plijen."

"Gubili smo i vraćali se i griješili smo, kada nismo trebali, a na kraju ipak možemo biti zadovoljni što je taj bod naš."

Matanović je vrlo pozitivan prema nastavku natjecanja i prvom slkjedećem susretu protiv Dinama iz Bukurešta.

"Čeka nas utakmica na domaćem terenu, s ovako divnom publikom kojoj možemo biti zahvalni. Ako još malo pojačamo igru mislim da dva boda stvarno neće biti upitna. Vidimo da ima napretka u igri, moramo još samo malo ubrzati igru i vjerujem da će to sve biti još bolje iduće kolo."

"Svaki protivnik je drugačiji, svakom moramo pristupiti drugačije. Vjerujem da ćemo se jako dobro spremiti, imamo dovoljno vremena. Čeka nas jedno gostovanje u domaćem prvenstvu, ali mislim da ćemo sve to na stranu staviti i okrenuti glavu prema Dinamu iz Bukurešta."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!