Nogomet

[VIDEO] Hajdukovi pioniri proslavili duplu krunu na Maksimiru

Krešimir Milić • nedjelja, 07.05.2023.
[VIDEO] Hajdukovi pioniri proslavili duplu krunu na Maksimiru
Foto: www.hajduk.hr

Prije nekoliko dana podigli su pehar osvajača Kupa u Rijeci, a sad su i u Zagrebu dobili pokal za osvojeno prvenstvo Hrvatske. Titulu prvaka osigurali su ranije, a na Maksimiru su se pobjedom od sezone oprostili i kadeti Hajduka…

Pioniri i kadeti Hajduka trijumfalno su se vratili iz Rijeke s dva pehara za osvajača Hrvatskog nogometnog kupa. Danas su završnicu sezone odradili na Maksimiru protiv Dinama gdje su pioniri remizirali 1:1, a kadeti su slavili s 4:2.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pioniri su ranije osigurali titulu prvaka pa je ovaj ogled u Maksimiru bio više revijalnog karaktera. Četiri kola prije kraj prvenstva momčad Zlatka Jerkovića osigurala je naslov, a danas su ga i proslavili na Maksimiru.

Rezultat utakmice bio je 1:1, Dinamo je poveo u 38. minuti golom Pajsara, a tri minute kasnije izjednačio je Bartulović. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka upriličena je i mala svečanost za dodjelu medalja na kojoj su hajdukovci imali zadovoljstvo podignuti pehar prvaka na terenu najvećeg rivala.

U kategoriji kadeta Osijek je osigurao ranije titulu pa je derbi odlučivao tko će sezonu završiti na drugom mjestu. Ono je pripalo Hajduku nakon visoke pobjede na Maksimiru. Golove za Splićane zabijali su Prodanović (6.), Matić (33.), Marušić (75.) i Lekaj (90.+2. – 11m), dok su za Dinamo zgoditke postigli Mikić (11.) i Miljak (59.).

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!