Nogomet

Frigan: 'Loše smo počeli i to nas je koštalo'

Petar Jenjić • subota, 24.06.2023.
Frigan: 'Loše smo počeli i to nas je koštalo'
Foto: EPA

Hrvatska U-21 reprezentacija poražena je od Španjolske na Europskom prvenstvu. Izjave za službene stranice UEFA-e dali su Niko Sigur i Matija Frigan...

Na bekovskoj poziciji hrvatske reprezentacije do 21 godine večeras je igrao Niko Sigur koji nikako nije mogao biti zadovoljan ishodom dvoboja protiv Španjolske - poraza koji znači ispadanje s turnira.

Igraj na utakmice U-21 Europskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Razočaravajuće jer smo porazom ispali. Mislim da smo pokazali dosta, posebno u drugom poluvremenu, no Španjolska je top momčad i možemo biti ponosni na sebe, ali ovo frustrira. Ovo mi je bilo prvo europsko natjecanje, volio bih da sam pokazao više i da smo prošli grupu i igrali još utakmica. Nažalost, ovoga puta nismo uspjeli, imamo još utakmicu protiv Rumunjske i nadamo se da tu možemo doći do određenog rezultata, a to je napredovanje i uzimanje šansi."

Nakon njega na red je došao ponajbolji hrvatski pojedinac Matija Frigan.

"Loše smo počeli i to nas je koštalo. Tako smo primili i dva gola od Ukrajine i to se ponovilo opet večeras. Moramo zadržati glave visoko i odigrati zadnju utakimcu skupine najbolje što možemo. Žao mi je što nisam zabio onu posljednju šansu, ali golman je obranio na liniji. Možemo izvući neke pozitivne stvari s turnira, ovo je većini prvo veliko natjecanje za reprezentaciju i dobro iskustvo."

FOTO: EPA/Robert Ghement

Europsko prvenstvo U-21 2023., skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Rumunjska (U21)0:1Ukrajina (U21)
Španjolska (U21)1:0Hrvatska (U21)
1Španjolska (U21) 36:2+47
2Ukrajina (U21) 35:2+37
3Hrvatska (U21) 30:3-31
4Rumunjska (U21) 30:4-41

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!