Nogomet

Brojni Oriovčani dočekali svog Vatrenog Josipa Stanišića: 'Uvijek ću biti dio moje Slavonije'

Sportnet • nedjelja, 25.06.2023.
Brojni Oriovčani dočekali svog Vatrenog Josipa Stanišića: 'Uvijek ću biti dio moje Slavonije'

Josip Stanišić između dvije sezone vrijeme provodi u svom Oriovcu. Mladi igrač Bayerna i hrvatske reprezentacije jučer se družio i sa svojim mještanima i mladim sportašima...

U subotu 24. lipnja je uz veliki interes javnosti, na stadion NK Oriolik, Oriovac (Brodsko-posavska županija), prešao (odnosno u lokalnom govoru "na kratko stigao") u svoj Oriovac na druženje s članovima Škole nogometa Oriolik i NK Oriolik, hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić (23), koji je s reprezentacijom u prošlotjednom finalu Lige nacija osvojio srebro.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Vatreni Josip Stanišić, koji je iznimno ponosan na činjenicu da je porijeklom iz Oriovca, trenutačno igra za Bayern München te je ovaj tjedan dobio jako lijepe vijesti od trenera Bayerna Thomasa Tuchela koji mu je saopćio da računa na njegove usluge naredne sezone, te da kub cijeni njegovu pouzdanost, fleksibilnost i razvoj iz godine u godinu.

Nakon pozdravnih riječi predsjednika NK Oriolik, Dominika Milinkovića, koji je čestitao Josipu na reprezentativnim i klupskim uspjesima i promociji Oriovca, brojnim uzvanicima se obratio sam Vatreni.

"Na ovom oriovačkom stadionu sam učinio svoje prve nogometne korake i uvijek ću biti dio Oriovca i moje Slavonije. Znam koliko je bitno da i danas prenesem poruku mojim najmlađim Oriovčanima da je uz trud, rad i zalaganje te držanje do obiteljskih i kršćanskih vrijednosti, sve moguće, a jako me veseli ovako veliki odaziv mojih Oriovčana", rekao je Vatreni Oriovčanin.

Na radost brojnih uzvanika Josip je s veseljem i strpljenjem družio sa svima prisutnima.

Nakon druženja se Josip se poklonio Nebeskoj bojni tj. prerano preminulim nogometašima NK Oriolik.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!