Košarka

Kraj jedne ere: Damian Lillard zatražio trade iz Portland Trail Blazersa

Mihaela Bradovski • subota, 01.07.2023.
Kraj jedne ere: Damian Lillard zatražio trade iz Portland Trail Blazersa
Foto: EPA

Jedan od najboljih playmakera NBA lige, Damian Lillard, zatražio je trade iz Portland Trail Blazersa. Lillard želi dobiti priliku boriti se za naslov NBA prvaka što mu Portland ne može omogućiti...

Portland Trail Blazersi napravili su proteklih sezona nekoliko krivih koraka koji su ih odvojili od utrke za ozbiljnijim rezultatom. Damian Lillard dosad je bio vjeran Portlandu, ali stiglo je vrijeme da i on krene na drugu destinaciju u potrazi za borbom za prsten prvaka.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Lillard je prošle sezone ubacivao u prosjeku 32.2 poena po susretu i ako dođe do tradea bit će igrač s najvišim prosjekom u povijesti koji je sljedeću sezonu dočekao u novoj momčadi.

Jedan od najboljih igrača Blazersa u povijesti drži rekord franšize po broju poena, prosjeku poena, ubačenih trica i slobodnih bacanja.

Kako tvrde američki mediji, Lillard je obavijestio Portlandove čelnike kako preferira razmjenu u Miami Heat o čemu se dosta govorilo od završetka sezone.

Na Heatu i Blazersima je da pronađu paket koji bi zadovoljio obje strane iako nije isključeno da se u priču uključi još franšiza ili dvije.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!