Nogomet

Vodanović za Sportnet: 'Primorac je vrlo dobar, presudila je bolja pripremljenost mojih igrača'

Branimir Korać • četvrtak, 31.08.2023.
Vodanović za Sportnet: 'Primorac je vrlo dobar, presudila je bolja pripremljenost mojih igrača'
Foto: hns.family

Radnik iz Križevaca izborio je prolaz u prvo kolo SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, ali se poprilično namučio u gostima kod Primorca iz Biograda...

Kao što se i očekivalo, Radnik iz Križevaca nije imao nimalo jednostavan posao u pretkolu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Gostovao je u Biogradu kod Primorca i slavio 2:0, ali tek nakon 120 minuta igre.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Domaćin je pružio jak otpor, ali u dodatnih 30 minuta ipak je Radnik otišao do pobjede što trener gostiju Mario Vodanović zahvaljuje ipak boljoj fizičkoj pripremljenosti njegovih igrača.

"Teška utakmica koja je otišla u produžetke. Igrali smo protiv vrlo dobrog i organiziranog Biograda jako tešku utakmicu. Mislim da je presudila bolja fizička pripremljenost mojih igrača kojima ovim putem čestitam na zasluženoj pobjedi i prolazu u šesnaestinu finala SuperSport Hrvatskog kupa", kaže Vodanović.

Inače, Radnik je polovičnim učinkom otvorio novu sezonu, u prvom prvenstvenom kolu poražen je od Bjelovara s 3:2, ali nakon toga je u Križevcima bio vrlo uvjerljiv i slavio je s 5:0 protiv Jadrana iz Poreča. Novi ispit čeka ga u subotu u prvenstvu kada će gostovati kod Kustošije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!