Nogomet

Kramarić: 'Najviše mi se sviđa što ne slavimo ono što je bilo prije nego gledamo prema naprijed'

Branimir Korać • ponedjeljak, 11.09.2023.
Kramarić: 'Najviše mi se sviđa što ne slavimo ono što je bilo prije nego gledamo prema naprijed'
Foto: Pixsell

Andrej Kramarić osigurao je Hrvatskoj pobjedu u Jerevanu. Bio je dovoljan jedan pogodak, a upravo ga je polučio napadač Hoffenheima...

Tri boda su tu, Hrvatska je odigrala dobru utakmicu koja je trebala završiti i uvjerljivijom pobjedom. Andrej Kramarić osigurao je Hrvatskoj tri boda.

Igraj na kvalifikacije za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Zadovoljni smo s tri boda, to je najbitnije. Očekivali smo da će biti teško. Možda je moglo biti i uvjerljivije, ali lopta nekada uđe sama od sebe kao što sam ga ja zabio uz malu pomoć sreće. Mogao je na kraju biti i uvjerljiviji rezultat, ali najbitnije je da smo pobijedili i uzeli tri boda."

Kramarić je svjestan kako ovo nije najjednostavnije gostovanje što je Armenija potvrdila u ostalim susretima u skupini.

"Kada se vratim unazad, baš i ne znam kada smo na ovim prostorima dolazili do pobjede. Znamo da su igrači i navijači ovdje vrlo emotivni i jako teško ih je slomiti. Mi smo ih probili rano, ali na nesreću nismo uspjeli kasnije to iskoristiti i doći do novih bodova, ali na kraju su najbitnija tri boda."

Kramarić je oduševljen pobjedničkim duhom u reprezentaciji koji gura igrače prema naprijed.

"Izvukli smo utakmicu i na iskustvo, na bezbroj fenomenalnih utakmica koje smo odigrali zadnjih godina. Imamo top momčad, ali u nogometu se moraš potvrđivati svaki dan i u svakoj utakmici. Na dečkima vidim da se nismo zadovoljili svim onim što smo napravili. Najviše mi se sviđa to da ne slavimo ono što je bilo prije nego da gledamo prema naprijed i imamo nove ciljeve u budućnosti."

FOTO: Hrach Khachatryan/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis11.09.2023. u 23:20
    »ali na nesreću nismo uspjeli kasnije to iskoristiti i doći do novih bodova, ali na kraju su najbitnija tri boda.« golova …
    cameosis