Nogomet

Remi Režićevog Al Taija, Dugandžić odigrao svih 90 minuta

Petar Jenjić • subota, 16.09.2023.
Remi Režićevog Al Taija, Dugandžić odigrao svih 90 minuta
Foto: Pixsell

Odigrane su još tri utakmice šestog kola prvenstva Saudijske Arabije. Al Tai, kojeg vodi Krešimir Režić, remizirao je u gostima kod Al Hazema, Al Ahli je svladao Al-Taawon, dok je Al-Ettifaq slavio kod Abhe...

U gostima je do pobjede stigao Al-Ettifaq koji je slavio s 3:1 protiv Abhe te je tako ostavio na šest bodova iz isto toliko utakmica. Sva četiri pogotka vidjeli smo u drugom poluvremenu. Za goste su zabijali Dembele, Quaison i Al Ghamdi, a poraz je iz penala ublažio Toko Ekambi.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Al Tai, kojeg vodi Krešimir Režić, remizirao je u gostima kod Al Hazema rezultatom 1:1 i tako stigao do sedmog boda u šestoj utakmici. Domaćin ostaje na dnu sa samo tri osvojena boda.

Bernard Mensah zabio je za vodstvo gostiju u 12. minuti, da bi bio domaćinu donio Toze iz penala u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Marko Dugandžić odigrao je cijeli susret za goste.

Pobjedu i skok na treće mjesto upisao je Al Ahli koji je na domaćem terenu uspio slomiti otpor Al-Taawona, svladati ga s 3:2 te ostaviti na četvrtom mjestu.

Al Ahli je imao vodstvo od 2:0 nakon prve 23 minute igre. Prvo je poentirao Abdulbasit Hindi, a nakon njega stigao je autogol Waleeda Al Ahmada. Do kraja poluvremena gosti su smanjili zaostatak preko Joaa Pedra.

Al-Taawon je poravnao šest minuta po ulasku u nastavak preko Muse Barrowa, da bi novo vodstvo domaćinu donio Allan Saint-Maximin. Gosti se nisu predavali i tražili su bod, a u 90. minuti poništen im je pogodak Barrowa.

Do kraja susreta dva igrača su isključena, po jedan na obje strane, a to su bili Hindi i Alvaro Medran.

Saudijska Premier liga, 6. kolo:
Abha - Al-Ettifaq 1:3
Al Hazem - Al Tai 1:1
Al Ahli - Al-Taawon 3:2

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!